În atenţia avocaţilor stagiari: Înregistrarea in PORTALUL INPPA

Inregistrarea intiala in PORTALUL INPPA se face in felul urmator:
Inregistrarea intiala pe site-ul INPPA se face in felul urmator, identic cu inregistrarea in InfoAvocat, de pe site-ul UNBR:

1. Se intra in ecranul de login:

a). Adresa de e-mail si parola sunt cele din Tabloul Avocatilor

INPPA

b). Pentru cei care nu au parola in Tabloul National al avocatilor aceasta se poate obtine de pe www.ifep.ro cu click pe “Ţi-ai uitat parola?” si acolo se introduce adresa de email care este înregistrată in Tablou (de ex. [email protected] ) si pe emailul respectiv se va primi parola. Atenţie: la “Ţi-ai uitat parola?” se va introduce în mod obligatoriu adresa de email furnizată la înscrierea în Tablou avocatilor ţinut de barou, altfel, nu se poate efectua înregistrarea.

2

c). PRIMA OARA ADRESA DE EMAIL SI PAROLA SE INTRODUC DE DOUA ORI !

2. Aplicatia verifica Tabloul Avocatilor si daca utilizatorul are cont acolo, „il aduce” pe site-ul INPPA (identic cu InfoAvocat ).

unbr02

a). Daca apare mesajul de mai sus, utilizatorul introduce din nou adresa de email si parola; din acest moment nu se va mai verifica Tabloul Avocatilor (bineinteles, daca adresa de email si parola sunt corecte)

b). Odata conectat la portalul INPPA, utilizatorul va avea acces la toate informatiile privind pregatirea prefosionala, informatii ce nu sunt publice.

Publicat in:
Fără categorie, Stiri
Distribuie:
Data publicarii: 3 martie 2015